Forretter med rejer til nytårsaften

Går du også og spekulerer på, hvilken forret du skal lave til nytår? Det gør jeg. Og der er flere muligheder. Det ligger fast, at det skal være koldt, frisk og også lidt luksus. Og pænt må det også gerne være. For mig betyder det nok noget med rejer. De store, saftige rejer fra frost.

Rejer er luksus, og rejer er så dekorative.

Måske skal jeg finde opskriften på rejetærten fra foråret frem igen?

Eller skal det være den fløjlsbløde rejemousse?

Den kan også laves i en spinatrulle

Hvis hovedretten ikke er kogt torsk, var det måske en ide med torsk med rejer, grønt og rygeostcreme? Der nikker man lidt til traditionen med torsk, selvom hovedretten er oksekød. Og rygeostcremen er så lækker til fisken.

Ellers kan vandbakkelser med en let rejesalat også bruges. Vandbakkelser er så pyntelige.

Det kunne også være en anrettet portion af vores traditionelle nytårssalat.

Den kan jo også pyntes med lidt rejer?

Der er faktisk en hel del muligheder – jeg må se, hvad jeg finder på, og måske har du også fået lidt inspiration i samme omgang?

God lørdag mellem jul og nytår.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

2 kommentarer til “Forretter med rejer til nytårsaften”

  1. Hej Karen. Jeg tror da lige at jeg låner din opskrift på spinatrulle 🙂 Jeg har tænkt en tapas tallerken med lidt rejer, lidt røget laks og en spinatrulle med lækkert fyld. Så nu er jeg hjulpet godt på vej. Kh til dig – her fortsætter jeg lige med at skrive en prædiken mere 🙂

    Like

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: