Til alle jer fra alle os: Rigtig glædelig jul!

Så blev det juleaftensdag, og nu er julen her rigtigt. Og som altid vil jeg gerne ønske jer alle sammen en rigtig glædelig jul her fra Skivholme. En glædelig jul med lange, dejlige juledage, med træ, hygge, kirke og Disney og alt det, der hører julen til.

Her er and og flæskesteg på vej i ovnen, og snart vil duften sprede sig i hele huset.

Træet er pyntet med gammelt (intet skrøbeligt eller farligt i hundehøjde) – og nyt.

Juleblomsterne til bordet er klar,

og om lidt skal der dækkes – og pyntes – bord med det bedste, huset formår. Og så skal der lige støvsuges – igen. To her i huset, synes hundehår er den fineste, glitrende julepynt – især på mørke tekstiler.

Men jeg er lidt mere glad for blomsterpynten.

Julebuketter med amaryllis,

og duftende hyacinter. Jeg elsker at gå forbi og få lige et lille snif hyacint…

Juleaftensdag er fyldt med glad, summende travlhed. Det er sådan en dejlig dag, der gerne måtte have lidt flere timer mellem morgen og den tid, hvor gæsterne kommer. Sådan skal det være, og det håber jeg, det også er for dig og dine.

Tak, fordi du læser med, tak for kommentarer, spørgsmål på mail og facebook – og gode venskaber, der er kommet gennem bloggen her. Det gør det hele værd.

Rigtig glædelig jul.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

6 kommentarer til “Til alle jer fra alle os: Rigtig glædelig jul!”

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: