Opskrifter med squash

Når man har squash i haven, har man lige pludselig mange squash i haven. Og vender man ryggen til, er de pludselig meget store.

billede4

Så er det godt at have lidt forskellige opskrifter på lager.

En opskrift, der bruger store mængder af squash på en rigtig god måde, er squashdeller. Squashdeller med masser af smag fra friskhakket basilikum og hvidløg. Dem bliver man aldrig træt af, og de er også gode i madpakken.

Man kan lave sprøde squashfritter. Fritter vendt i rasp med parmesan og krydderier og bagt i ovnen.

Billede1

Man kan lave ‘wokket have’ med østerssauce, og man kan sylte squashene med chili og ingefær – den opskrift er også god med græskar.

Billede5

Squash i skiver bagt med masser af hvidløg, dryppet med olivenolie og med drys af parmesanflager er også lækre.

Billede3

De små runde UFO squash er en sag helt for sig selv – de er så lækre og dekorative, når de er fyldt med en krydret svinefars med valnødder og salvie.

Billede7

Dertil kommer alle opskrifterne på squashkager, som nettet er fuldt af, og jeg lurer lidt på at lave muffins med squash og ost… den opskrift kommer, når jeg har fået den gjort rigtig god – måske skal der også lidt skinke i? Det hører I mere om…

Ja, voks I bare, små squasher – vi skal nok få jer spist.

God mandag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

2 kommentarer til “Opskrifter med squash”

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: