Bonusbesøg i Lotte Bjarkes have

Lotte Bjarke, forfatteren til den skønne bog ‘Slip haveglæden løs’, var også med på besøget hos Gartneriet Råhøj. Lotte bor ikke langt derfra, og efter besøget inviterede hun os gæstfrit hjem på havekig. Her er et par glimt fra den skønne have.

 

Udsigten ud mod Horsens Fjord er vidunderlig.

Haven vokser nærmest ud af og dukker op fra naturen omkring, og små stier forbinder etager

og pladser.

Hele dagen havde det set ud til regn. Skyerne samlede sig, blæste forbi og samlede sig igen. Sidst på dagen, mens vi var i Lottes have, brød det løs.

Men er det ikke vidunderligt at have en have, der er så smuk også i regnvejr?

Og et så dejligt orangeri, hvor gæsterne kan søge ly for regnen og hyggesnakke om haver og blomster og alt det andet, der gør livet dejligt?

Det forlyder, at Lotte Bjarke har en ny bog på vej. Hold endelig øje med den. Her kan du læse om Slip haveglæden løs og se, hvor man kan købe den.

Jeg glæder mig til at se, hvad den næste kommer til at handle om.

Du kan følge Lotte Bjarke på bloggen  Helt hen i haven eller på Instagram.

God weekend.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

5 kommentarer til “Bonusbesøg i Lotte Bjarkes have”

  1. Tusind tak for besøget – og historien. Hvor er det sjovt at se sin have gennem en andens briller og kamera. Tak for det. Men du må altså love mig også at komme forbi en dag, hvor det ikke regner. 😉
    Kh Lotte

    Like

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: