Alting er bare bedre i solskin

Solskin både lørdag og søndag – og alt er smukkere. Farverne får mere kraft.

Blomsterne stråler mere.

Drivhuset skinner mere.

Og spejlbassinet spejler mere.

Jeg nyder det – og så ærgrer jeg mig alligevel over, at det var regnvejr de to gange i august, hvor vi havde havegæster. Mørkt. Haven strålede ikke – den så nærmest lidt sørgmodig og forhutlet ud. Ærgerligt.

Da vi besøgte Lotte Bjarkes dejlige have sidste år, var det også den ene dag i hele sommeren (næsten), det var regnvejr.

Nu er den have så dejlig, at man kan nyde den uanset vejret. Men – det kunne da have været endnu bedre, hvis solen havde skinnet?

Men se nu i dag, søde havegæster, (der ikke klagede, mens de stod der i drivhuset og ventede på opholdsvejr): Nu skinner solen, og alting er meget, meget bedre.

God solskinssøndag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.