Ruster gamle flammer?

Gammel kærlighed ruster aldrig, siger man. Det kan der nu være flere meninger om, men da jeg mødte en rusten flamme for nogle dage siden, var det kærlighed ved første blik.

Nu er jeg jo godt gift og har ikke plads til flere flammer indendørs, og jeg besluttede mig til, at der skulle to flammer til, så de kunne holde hinanden med selskab.

De står nu derude og er det første strejf af vinterpynt i haven.

Flammerne har jeg fra Blomsten og Krukken i Mariager – Mariannes fortryllende butik, der er så fyldt med dejlige ting til haven. Jeg besøgte Marianne for et par år siden i påskeferien – du kan se billeder derfra her. Når man ser billederne, begynder man allerede at glæde sig til foråret – det er måske nok lidt tidligt endnu…

God tirsdag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

12 kommentarer til “Ruster gamle flammer?”

    1. Vil bare lige sige at jeg har handlet og der røg også to påskeklokker med i købet. Det var nu ikke meningen. Men da jeg så den dobbelt lyserøde og dobbelt hvide med lyserøde prikke var jeg solgt…….. puha du kan få en til at bruge penge Karen :)))))

      Like

  1. Supersød ide, og Marianne har mange fine ting 🙂
    Godt, at du parkerede din nye flamme udenfor. Jeg har sjovt nok lige fortalt på min blog, at jeg har fået ny fyr – som også er parkeret udenfor :-))

    Like

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: