Andesteg til Mortens Aften

Nu er der under en uge til. Vi nærmer os Mortens Aften igen, og så er det, vi skal til at støve vores evner som andestegere af. I år falder Mortens Aften på en lørdag, og det får nok endnu flere end normalt til at kaste sig ud i det store andestegeri.

Men… det er snart et år siden sidst. Kan du huske, hvordan man gjorde? Eller måske er det første gang, du skal i gang, og derfor synes du, det lyder lidt besværligt?

Det er det måske også. Både og. For planlægger man det rigtigt (her kommer jeg med min planlægnings-filosofi igen), er det faktisk ganske enkelt.

Her finder du opskriften på at stege en hel and.

Og her er opskriften på andebryssteg på ben.

Har du mere lyst til en utraditionel ret med and til Mortensaften, fordi én gang traditionel and om året er nok? Så finder du opskriften på langtidsstegte andelår med appelsin, ingefær og portvin her.

Rigtig god søndag. Du kan jo lige lave en planlægningsliste i eftermiddag, ikke?

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

2 kommentarer til “Andesteg til Mortens Aften”

  1. Vi skal sandelig have de langtidsstegte andelår igen i år. Dem er jeg helt vild med. Men det er da godt, du minder mig om, at jeg skal have købt dem, mens de stadig fås.
    Kh Lisbeth

    Like

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: