Påskeklokker i Mariager

I går tog Bondemanden og jeg på påskeferieudflugt. Til Mariagers velbevarede idyl, der minder om dengang, det var før.

Målet var at besøge Blomsten & Krukken for at hente min julegave – en smuk støbejernskrukke – og samtidig hilse på Marianne, der er kvinden bag Blomsten & Krukken. Det er så hyggeligt at møde de folk, man kommunikerer med på nettet, i det virkelige liv.

Vi kørte rundt i de smalle gader og beundrede de kønne byhuse, og vi var ikke i tvivl om, at vi havde fundet det rigtige sted, da vi fik øje på dette syn:

Inde bag det hyggelige, gule hus var der fristelser i overmål. Kassevis af skønne, blomstrende påskeklokker i alle tænkelige nuancer.

Spændende jernting til haven

og de fineste forårs- og påskedekorationer.

Bag huset er pladsen kreativt udnyttet til sidste centimeter – og hvad gør man, når man bor op ad en høj skrænt? Så bygger man da haven opad.


Et spændende sted at gå på opdagelse. Jeg behøver nok ikke sige, at vi kom hjem med lidt mere end oprindeligt planlagt? Hvem kan modstå så skønne påskeklokker? Vi kunne i hvert fald ikke, så bestanden herhjemme blev udvidet en del…

Hvis du kommer til Mariager, der virkelig er et besøg værd, så gå ned ad Østergade og kig ind hos Blomsten & Krukken i nummer 28. Åbningstider kan du se på hjemmesiden, hvor du også i webshoppen kan se og bestille både spændende og anderledes stauder og smuk jernpynt til haven.

God onsdag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

12 kommentarer til “Påskeklokker i Mariager”

 1. Hej Karen
  Det første gule hus du viser først i Østergade-inde i gården var der to fede udlejnings lejligheder/boliger, i den ene boede Kim og jeg t o m 1988;-)
  Og der er så hyggeligt og spændende hos Blomsten og krukken, og jernkrukken er FEDEST. Og det samme er påskeklokker.
  Ha den dejligste påske
  Knus Anette

  Like

  1. I må også have en dejlig påske 🙂 Tænk, at I har boet lige der – vi snakkede om, hvor hyggeligt det hus så ud og om, at hvis man skulle bo i en by, kunne det godt være sådan. Ja, verden er lille og sammentræffene mange.
   Knus, Karen

   Like

 2. Uhhh så mange lækre ting og blomster. Det er jo slet ikke til at stå for. Jeg er blevet helt vild med jern ting og rustne ting. Det passer så fint ind i alt det hvide og bryder lidt med det romantiske.
  Rigtig god påske

  Knus Lone

  Like

 3. Sådan en tur i slaraffenland, giver jo virkelig en lyst og energi til at komme i haven – synd med vejret.
  God påske til jer.
  Kh. Karen

  Like

 4. Spændende at se Blomsten og Krukken, jeg har nethandlet der en del. Men kender også Marianne fra Grundlovsmarked i Kolding, der er jeg gerne henne og hilse på og se, hvad hun frister med.
  God påske
  Kh Lisbeth

  Like

  1. Jeg har faktisk aldrig været i Kolding sådan rigtigt. Kun en kursusdag for 25 år siden hos EDB gruppen, som de hed den gang. Måske er det også et udflugtsmål til sommer?
   Også god påske til jer – håber på bedre vejr!
   Kh, Karen

   Like

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: