Gevinst fra Bonderosen

Jeg deltog i Pinse-konkurrencen hos  Bonderosen, min yndlingspusher af kønne og romantiske ting til hus og have. Og jeg var så heldig at vinde.

Nu står den smukke lanterne hjemme hos os. Jeg hentede den i lørdags.

Det er virkelig en lanterne, der taler til romantiske sjæle. Og samtidig er den praktisk.  Åbningen er i siden, så der ikke skal flyttes på den fine top med de kønne blomster og løv – og man brænder sig derfor heller ikke på den.

De små fugle er også fra Bonderosen. Man kan da ikke køre til Kjellerup og ikke falde for noget i den  hyggelige butik, hvor fristelserne står i kø. Det kan bare ikke lade sig gøre.

At indkøbene blev så beskedne, skyldtes bestemt ikke  manglende fristelser. Fristelser var der nok af, men en uforudset bilreparation havde suget alt liv ud af bankkontoen. Der var ellers en gammel skodde med den sødeste trådkurv, der lige kunne….. Nej, nej, nej! Først betale brændstofpumpe…

Bonderosen har butik i Kjellerup lige ved torvet. Der er åbent fredag og lørdag, og du kan følge Bonderosen her på Facebook.

Rigtig god tirsdag. I nat har det buldret og braget, men det har kun regnet en lillebitte smule – måske får vi lidt mere til den tørstende jord i dag?

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

4 kommentarer til “Gevinst fra Bonderosen”

 1. Det var en flot og meget romantisk gevinst. Lige min smag, og jeg følger da også Susanne på facebook
  Lige nu skinner solen her, men i går fik vi masser af vand.
  Rigtig god dag til dig.

  Knus, Lone

  Like

  1. Ja, Susannes butik er så lækker, og der er så mange ting, man egentlig ikke kan leve uden 🙂
   Det tordnede og regnede i Aarhus, men ude hos os? Ikke engang så meget, at det kunne ses i regnmåleren. Det begynder snart at være alvorligt…
   Knus, Karen

   Like

 2. Tillykke med gevinsten. Hvor er den flot.
  Ja der er mega mange lækker ting hos Susanne.
  Har købt der flere gange.
  Her har stor regnet, lynet og tordnet…….

  knus og skøn dag
  charlotte

  Like

  1. Inde i Aarhus regnede og tordnede det også, men hjemme hos os hørte vi kun bulder og så lyn. Skyerne bliver tiltrukket af vandet og smutter lige forbi os…
   Uh, jeg elsker sådan en tur ud til Susanne – der er bare så mange skønne ting.
   Knus og glæd dig over regnen – haven mangler den 🙂

   Like

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: