Sommerhygge i pavillonen

Det er slet ikke så let at indrette et helt nyt, bart rum. Slet ikke et rum med mange kanter og mange vinduer. Et rum, hvor udsigten er det væsentligste, men hvor der alligevel skal føles tæt og hyggeligt.

Billede3

Møblerne havde vi i det store hele, men farver – hvad med farver? Nogle vælger det hvide look hele vejen igennem. Det passer ikke rigtigt til mit humør – jeg elsker farver. Længe har jeg vaklet imellem forskellige ideer, men så så jeg oppe hos klunserne to små glasvaser i den skønneste blå farve. En fin og ren farve, der sagde sommerhimmel, drivtømmer og sommerhus. For formedelst et par kroner kom de med hjem og slog tonen an. Bondemanden var heldigvis helt enig i farvevalget.

Billede5

De små vaser fik følgeskab af to små glaspotter i samme farve.

Billede4

Og nye tæpper til stolene.

Billede2

De to gamle fodskamler – for fodskamler skal der til, hvis man rigtigt skal slænge sig med en god bog – fik malet benene hvide, og de blev ombetrukket med blåt stof.

Billede1

Nu er der hyggeligt og sommerfarvet, så hvis vejret bliver ved med at drille, kan vi finde sommerferiestemning i pavillonen – og det var jo også lige meningen med den.

Billede3

God søndag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

6 kommentarer til “Sommerhygge i pavillonen”

 1. Fin sommerstemning du har fået skabt med de blå farver. Det er så dejligt med et sted at kunne sidde i tørvejr, hvor der er lunt og rart og høre regnen og vindends susen. Ønsker jer rigtig mange gode hyggestunder i pavilionen.
  Kærlig hilsen Anette

  Like

 2. Hej Karen
  Det ser fint ud, men I kan ikke rigtig spise derude, det er vi glade for, at vi kan – samtidig med at vi nyder udsigten. I kan i stedet slappe af og hygge med en god bog, det er jo også godt.
  Kh Lisbeth

  Like

  1. Man må jo vælge 🙂 Og vi har valgt primært eftermiddagshygge i pavillonen. Hvis vi får lyst, har vi et cafebord, vi kan tage med derud. Men det er ret langt at bære hele aftensmaden…
   kh, Karen

   Like

 3. Hvor hyggeligt der er blevet. Håber i får tid til rigtig at nyde det skønne nye hus.

  Like

  1. Tak, Rita 🙂 Vi nyder at sidde derude og læse og drikke te – eller en drink, hvis det skal være. At sidde der og løfte blikket og kigge ud over landskabet er en fryd for øjet og sjælen.

   Like

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: