Nu begynder påskepynten at snige sig frem

Der er nu kun lige omkring tre uger til Påske, og påskepynten kan ikke holde sig i ro i kassen længere. Som altid starter jeg i det små. Lidt ude, lidt inde. Og så får det ellers lov til at brede sig, sådan stille og roligt og efterhånden.

Ude er den lille, gamle etagere kommet til ære og værdighed igen med mos, betonæg og små potter med hornvioler.

Billede2

Der er næppe en bedre blomst end hornviol. Den er tidlig, tåler frosten, fås i stort set alle tænkelige farver, og den blomstrer meget, meget længe.

Billede1

De første hornvioler, jeg har købt i år, er hvide. Men de fine lilla skal jeg nu også have nogle af igen.

Billede4

Der er helt klart altid plads til en hornviol til.

Billede1

God søndag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

2 kommentarer til “Nu begynder påskepynten at snige sig frem”

  1. Kære Karen, jeg giver dig så evig ret, hornvioler er uovertrufne og noget af det skønneste man kan have i sin have. Det sjove er, at man skal være hurtig med hornvioler, for pludselig kan de ikke købes mere, det har jeg aldrig forstået, netop fordi de har SÅ LANG en blomstringstid. Dejligt at se dem hos dig, så bliver man da glad :-), kh Margit

    Like

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: