Årets første frostmorgen

Der er noget særligt ved årets første frostmorgen. Luften er klar, stille og sprød og lige til at trække ned dybt i lungerne. Det føles så dejligt, friskt og rent. Næsten som at drikke koldt vand, når man er tørstig.

Billede7

Georginerne er ganske vist færdige. Det lille pust af frost var nok. Nu hænger de med hovedet. I morgen har jeg fri, og der bliver de gravet op og pakket ned for i år.

Fuldmånen lyste landskabet op i nat, og fuldmåne og frostnætter hører sammen på den her årstid. Vejret bliver som oftest klart ved fuldmåne, og en klar himmel sidst i oktober betyder frost. Det er der ikke noget nyt i.

Billede6

Men klart vejr, stille vejr og årets første frostmorgen –  er det ikke bare dejligt?

God tirsdag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

4 kommentarer til “Årets første frostmorgen”

  1. Du har hav hele vejen omkring dig, det luner, selvom det kan føles slemt vandkølet 🙂 Hos os er det altid et par grader koldere end inde i Aarhus. Vi bor på et kuldepunkt, de der ‘udsatte steder’.
   Kh, Karen

   Like

 1. bbbrrrrrr….. det ser koldt ud! Sådan ser det ikke ud i Kolding, men køligt er det bestemt og månen lyste så flot i nat. Nu vil jeg gå i haven og skynde mig at komme lidt videre med flytning af alt muligt… God dag til dig. 😀

  Like

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: