Godt nytår!

Sneen er væk for denne gang. Det var ellers så kønt. Og lyst.

Billede1

Nu skinner en bleg sol på grøngule marker, vandet løber ned ad vejen fra den smeltende is, og det er blevet nytårsaftensdag.

Vi har brugt 2014 helt op. Der er ikke mere at komme efter. Godt, vi får et nyt år at tage hul på, for der er altså ret meget af alt det, jeg gerne ville have nået i 2014, jeg slet ikke har nået endnu. Nå ja? Det er vel også rart at have noget til gode.

Jeg fik et skilt i julegave. Et skilt, jeg har ønsket mig længe, og som jeg er rigtig glad for.

Billede2

Det passer perfekt til min livsfilosofi, og ligesom lykken ikke er en destination, er Nytårsaften faktisk slet ikke så skelsættende. Det slutter ikke der, og i  morgen er vi de samme, som vi var i dag – på godt og ondt. Der kommer nye dage – masser af dem – om få måneder et nyt forår – og det, det hele handler om, er vel at bruge hver dag bedst muligt? At nå så meget, man nu kan. At passe familie, dyr, venner, have, arbejde, interesser – alt det, der fylder dagene  – på så god en måde som muligt. It is a way of life, som der står… and a life kan jeg så tilføje i min småfilosofiske nytårsvisdom.

I aften fejrer vi det gamle år og skåler med familie og venner for at ønske hinanden et godt nyt år med torsk, med Vær velkommen Herrens år, Gotens hjelm og hjerne og det yndige land. Og med Miss Sophie… Same procedure as last year. Det er nu så hyggeligt.

Må dit nye år blive et rigtig godt et af slagsen.

Godt Nytår!

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

7 kommentarer til “Godt nytår!”

 1. ❤ Hvor er det bare godt skrevet Karen ❤
  Du har fuldstændig ret – og dejligt at du fik det smukke skilt 🙂
  Vi har jo alle brug for ind imellem at blive mindet om det vi jo godt ved. Men nogen gange alligevel glemmer 😉
  Rigtig godt nytår til dig og dine.

  Like

 2. Takkar so hemskt mycket,och på rätt sätt och alla dina nära och kära
  Om vår herre vil och arslet och byxor håller ser vi er nästa år 😎

  Like

 3. Hilsen fra korsbækken

  Højtiden, hvor kalenderen minder os om, at lyset tager til igen, ja nogle vil endda sige, at tiden vender, tiden til påny at fremme lysets gerninger!
  Mere lys, mere liv, mere glæde!

  Endnu en tid til at gøre status, til at foretage en ny start og betænke det gamle, allerede brugte liv.
  Et liv primært bestående af hverdage, som ifølge det gamle ord, skulle være vores styrke midt imellem alle de begivenheder, som vi umiddelbart husker som enestående, mindeværdige, fulde af sorg eller glæde.

  Så står de der, de grå hverdage, som skulle være rygraden i vore liv, hverdage med deres faste rutiner, hverdage med et slør af gentagelser, men hverdage, som kernen, indholdet i vore liv, som gør os til de mennesker, vi er!

  Det snublende spørgsmål bliver derfor, hvorvidt vi sætter pris på indholdet i vore hverdage og her i tidens fylde overvejer vor

  Like

Der er lukket for kommentarer.