Fødselsdag i solskin

Lagde du mærke til, at det var godt vejr i går? Rigtig godt vejr? Solen skinnede, det var lunt, og efteråret viste sig fra sin allersmukkeste side.

Billede1

Man skal jo være forsigtig med de der årsagssammenhænge. Men jeg tror nu alligevel, at jeg skamløst vil tage æren for det gode vejr. Det var nemlig min fødselsdag i går. Og vi holdt fri og tog en tur i skoven.

Vi parkerede ved Pøt Mølle – små 10 km herfra.

Billede5

Gik ad skovvejen rundt om engen. En dejlig tur, der tager en times tid.

Billede2

Samlede masser af de bittesmå kogler fra Douglas granerne.

Billede9

Lod hunden snuse.

Billede4

Og bare nød det gode vejr i fulde drag.

Billede3

Fødselsdagsmenuen var enkel men lækker.

Billede7

En højrebsbøf af egen avl med hasselbach kartofler, bønner og gratineret blomkål.

Det var en rigtig dejlig fødselsdagsfridag.

Billede6

Hvis man ikke blev et år ældre, hver gang man har fødselsdag, ville jeg såmænd gerne have det to gange om året – mindst.

God onsdag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

14 kommentarer til “Fødselsdag i solskin”

 1. Hej Karen
  Selvfølgelig var du årsag til det gode vejr. Derom hersker ingen tvivl. Et forsinket tillykke med fødselsdagen. Jeg nød dine rigtigt dine billeder (det gør jeg nu altid). Der er så smukt ved Pøt Mølle.

  Like

  1. Tak Inge 🙂 Du skal ikke sige det til nogen, for det vil ødelægge alles ambitioner om at være artige hele året – men vejret styres slet ikke af fødselsdage – det er noget, de bestemmer inde hos DMI 😉 Ja, Pøt Mølle er et dejligt sted. En gang må vi prøve at spise der også og ikke bare bruge parkeringspladsen…

   Like

 2. Skønt vejr til en fødselsdag sidst i oktober. Til lykke med den. Jeg nød også det skønne vejr, men i haven. Georginerne blev gjort klar til vinterophold i mørket. Opskriften på gratineret blomkål lyder godt. Jeg vil bruge den i morgen, hvor vi får gæster.
  Alt godt i dit nye år.
  Ellen

  Like

  1. Tak, Ellen 🙂 Mine georginer bliver puttet i weekenden. I går plukkede jeg et par dejlige buketter af dem, så jeg kunne ikke nænne at grave dem op endnu, selvom det egentlig var planen.
   vh/Karen

   Like

 3. Hjertelig tillykke med dagen i går. Også her på Fyn var det, det skønneste vejr – og sikke en dejlig udflugt I havde valgt til din fødselsdag. Alt godt i det næste år. kh Jette

  Like

 4. E forsimhet Tillykke Karen.Godt vejret var somdet var og i tog jer en velfortjent Fridag.jeg gik i Kolonihaven for at grave kartofler op og grave Jorden,der er nok flere hundre Kilo Kartofler tilbage den forrige Ejer havde kun sat Kartofler og hun fortalte mig i går at udbyttet de forgående
  År var en hel Trailer fuld 😦 Regnen kommer først senere på dagen til os så jeg skal grave flere Aardappels op
  Go Onsdagsdag.

  Like

 5. Til lykke med i går! Og selvfølgelig skyldtes det gode vejr dig, og jeg vil gerne benytte lejligheden til at sige tak for det! Du kan tro jeg nød det!

  Like

  1. Tak 🙂 Det skulle blive lige så godt igen i weekenden – vi må krydse fingre. Her småregner det i dag, og ligner meget mere sidst i oktober… der må være en knapt så artig pige, der har fødselsdag i dag et sted 😉

   Like

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: