Glædelig jul

Så blev det dagen før dagen, lillejuleaften. Hvis alt går efter planen hos dig, er du godt i gang med forberedelserne til i morgen, måske steger du anden allerede i dag? Det kan man nemlig sagtens gøre, og det er én ting mindre til i morgen.

Jeg håber, du er færdig med at købe ind og stå i lange køer, at du nyder den lave vintersol og ser frem til et par dage, der er helt anderledes end dagene i resten af året.

Hos os er der ro på. Min juleferie starter i dag og varer helt til den 2. januar. Vi skal have gjort lidt rent, og ellers følger vi julelisten. Sådan en liste gør livet meget nemmere. Man behøver ikke spekulere på, hvad man har glemt, når man har en god liste, og den tid, man derfor ikke bruger på at fare rundt som en flue i en flaske, kan man bruge på andre ting.

Man kan gå en tur (pas på – det er super glat derude). Man kan høre julemusik i radioen, mens man pusler med det praktiske. Man kan læse en god historie, eller man kan tage sig rigtig god tid til juleblomsterne til i morgen.

Jeg bruger et ledigt minut på at sætte mig her ved computeren for at ønske dig en rigtig glædelig jul. Tak for, at du læser med, tak for kommentarer, tak for søde mails – bare tak. For uden læsere var der heller ikke nogen blog, og så havde jeg ikke nogen anledning til at gøre en af de ting, jeg holder allermest af, nemlig at skrive.

Jeg ønsker dig en rigtig glædelig jul, med kirke og nisser, med Disney og and, med juletræ og juleknas, med julemad og julehygge. Hvad enten du er sammen med familien i juledagene, om du holder jul ude eller måske er alene i helligdagene: jeg ønsker dig jul i hjertet.

Rigtig glædelig jul fra mig, fra Husbonden og helt sikkert også fra hundene.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

13 kommentarer til “Glædelig jul”

 1. Glædelig jul.
  Hyggeligt at læse dine indlæg.
  Ser altid frem til det næste.
  Hercer der også julefred.
  Alt det bedste for julen.
  Dorthe

  Like

 2. Tak for mange gode blogindlæg, gode råd og lækre opskrifter. Det er altid hyggeligt og givende at læse hvad du skriver. Du og dine ønskes ligeledes en rigtig Glædelig Jul og et velsignet Nytår. ❤️🌟❤️🌟❤️

  Like

 3. Glædelig jul til dig og familien fra din navnesøster Kaalat😊
  Jeg er næsten klar med det hele, risengrød, små pillekartofler, rødkål. Dog kan jeg bedst lide at stege anden 24.12.
  Tak for alle dine gode blogindlæg med så mange gode forskrifter og opskrifter.
  Kh. Din navnesøster Kaalat fra Grønland🥰

  Like

 4. Glædelig Jul til dig og dine også, tak for mange dejlige fortællinger og opskrifter gennem året Lone

  Like

 5. Glædelig jul til dig Karen og din familie 🎄🎄🎄. Og godt nytår 🎉⭐️🍭🧨🥂🍾

  Like

 6. Også en glædelig jul her fra det nord sjællandske. Anden er i ovnen, de små kartofler kogt og pillet, mandler smuttet, den hjemmelavet medister kogt og risengrøden kogt, så lidt styr er der på det 🎄🎄.

  Like

 7. TAK for det. Også ønske om en god og glædelig jul til dig/jer! Al den kulde har givet mig en gedigen forkølelse, så jeg skal nok ingen steder i morgen.

  MEN!!! Gasregningen er halveret i forhold til oktober – stadig stor, men åh, hvor skønt. det ville jeg lige fortælle med det samme.

  Fred og alt godt ønsker Eva

  Like

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: