Dørkransen 2022

Nu må der gerne komme besøg. For nu hænger dørkransen på hoveddøren for at byde velkommen. Ok – der må da også gerne komme besøg alligevel. Men det er nu dejligt at have den første af de vigtige juleting på plads.

Dørkransen er ikke mere julet, end den kan hænge der, til den ikke er pæn længere.

Den er lavet på samme måde som kransen, jeg lavede på kurset hos Bruuns Have for et par år siden, og den minder da også om den krans, jeg lavede i 2020. Alt er sat fast på kransen med romernåle, bortset fra de små echeveria, der er sat fast med pindemadspinde.

Der er også genbrug i kransen i form af kobberblomsterne, jeg købte hos Margit dengang. De er så dekorative.

Men ellers er det lutter naturmaterialer, de fleste af dem fra haven.

Det var koldt at klippe grønt til kransen her i morges. Men den slags vejr må man da ud i, ikke? Så pyt med de stivfrosne fingre. Sådan et drys sne gør mere end selv den fineste havepynt.

God søndag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

2 kommentarer til “Dørkransen 2022”

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: