Lille sensommerbesøg i Aase og Ole Hviids dejlige have

I lørdags var vi på besøg hos Aase og Ole Hviid.

Jeg har flere gange skrevet om besøg i haven, så det bliver ikke langt i dag, men jeg synes da lige, jeg vil dele et par billeder fra den skønne have, som den ser ud nu i eftersommeren/det tidlige efterår.

Der er stadig masser af roser, der blomstrer. Den skønne Sceptre d’Isle er en af dem.

Sceptre d’Isle er den sart rosa i toppen af billedet. Sådan en må der da være plads til i vores have også?

Aases sans for overdådighed og hendes kunstneriske hånd fornægter sig ikke. Hverken når man ser på bedene,

når man kigger ind i det lille, drivhus…

Eller falder i staver over de dekorationer, der står hist og her i haven. De store og kunstfærdige,

og dem, der næsten er vokset sammen med haven på sin helt egen charmerende vis.

Aase og Oles have er altid et besøg værd. Hold øje på Facebook for tidspunkter for åben have – og er det ved at være slut med dem for i år, så glæd dig til Aases julestue. Det gør jeg 🙂

God mandag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

%d bloggers like this: