Årets julebesøg hos Aase Hviid

Hvert år på den her tid må vi en tur ud til Aase Hviids hyggelige, juleglitrende og strålende butik der langt nede ad en grusvej udenfor landsbyen Gerning, tæt ved Bjerringbro.

En strålende Aladdins hule

Folk kommer dertil fra nær og fjern for at besøge det kreative og hjertevarme univers. Om sommeren for at besøge den store vidunderlige have med det helt unikke, selvbyggede orangeri. I november og december for at se på og købe Aases smukke og detaljerige juledekorationer.

Allerede ved indgangen ved man, at her sker der noget særligt.

Kranse og krukker, pyntegrønt, lys og fletværk…

Aase er en mester, der kan mere end bare sit håndværk. Hun kan se muligheder i alt og kan forvandle frøkapsler til kronjuveler og en bunke pinde til et juleeventyr.

Der er kranse og dekorationer i alle størrelser og af alle typer. Både med og uden lys. Og flere af dem har fået sat prikken over i’et af et finish med pileflet. Let og yndefuldt.

Hver gang man går en runde i butikken, opdager man noget, man ikke så i første omgang.

Fra butikken går man gennem den lille gang mellem butikken og kursuslokalet, der også bugner af julefryd. Se slideshowet herunder.

I et lille kosteskab i gangen gemmer der sig en skattekiste af binderiartikler. Stativer til at binde på i mange forskellige former og størrelser, franske liljer, lysholdere… et eldorado for den, der gerne selv vil lave sine dekorationer.

Så uanset om du vil købe dine dekorationer eller selv lave dem, er der en rigtig god grund til at køre forbi Orholmvej 1, 8850 Bjerringbro og besøge Aase Hviids eventyrland. Der er åbent fra torsdag til søndag i næste uge fra 10-16, og så er det vist slut for i år. Så put det i kalenderen, hvis du overhovedet kan.

God mandag – første mandag i advent? Kan man sige det? Jo, det går vist lige…

PS: Aase og Ole er vores venner. Der er altså ikke tale om et betalt indlæg – det er simpelthen bare min glæde ved Hviid Design, der flyder over

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

2 kommentarer til “Årets julebesøg hos Aase Hviid”

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: