Danmark, nu blunder den lyse nat

Ingen årstid uden sang. Og i denne smukkeste måned må det da være denne. Jeg overdrager derfor straks ordet til Thøger Larsen:

Danmark, nu blunder den lyse nat
bag ved din seng, når du sover.

Gøgen kukker i skov og krat,

Foto: TheOtherKev from Pixabay

Vesterhavet og Kattegat

synger, imens det dugger,
sagte som sang ved vugger.

Resten af sangen finder du lige her på danmarkshistorien.dk

Jeg elsker de lyse nætters tid – og sangene om den. Dagene, nætterne og de tidlige morgener, hvor verden er så frisk endnu. Vil du med ud på morgentur, kan du se en lille video, jeg tog i morges. Den er lige her på Instagram, hvor der er masser af plads til videoer. Der er også en fra blomsterhaven, for vi skulle jo hele vejen rundt, hundene og jeg.

God og lys lørdag!

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

2 kommentarer til “Danmark, nu blunder den lyse nat”

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: