Ideer til forårspynt fra gartneriet

Hvis der var noget, jeg fik med hjem fra besøget hos Gartneriet Pedersen, var det ideer. Ideer til forårspynt i stuen og ude i drivhuset og haven. For hvor skal der egentlig lidt til. En sund farvesans, nogle potter med forårsblomster, lidt hø og måske et par æg, fjer eller kviste.

Her kommer nogle af de nemme ideer, der er lige til at gå til, så frem med sylteglassene.

Klip en trekant af kyllingetråd, sæt den sammen, fyld den med lidt hø, lidt grønt og en løgplante eller to – og hæng den op. Enten i en gren derude eller på en krog derinde.

Lav bordkort af udpustede æg, som du skriver navn på, og put så en lille blomst i det store pustehul. Den ide skal lige gemmes til påske.

Sæt blomster i samme farver, men med forskellige nuancer i potter ved siden af hinanden.

Eller sæt flere af samme slags i en stor krukke eller i et fad. Den skønne primula herunder hedder Peach Melba.

Fyld et flettet fuglehus med blomster og hæng det op – ja, kig selv på billederne og sug flere ideer ud af dem.

De smukke krukker er allesammen fra B Green (ikke reklame, bare info, hvis der skulle være en enkelt eller tre, der fristede over evne).

Det var alt for i dag, men jeg har lidt mere på hjerte til i morgen. Jeg tænkte bare, at lørdag lige er den dag, man kunne finde på at købe lidt forårspotter med hjem, og så var det i dag, der skulle vises et par af de gode ideer til, hvordan man kan pynte med dem.

God lørdag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

3 kommentarer til “Ideer til forårspynt fra gartneriet”

 1. Det var vildt inspirerende. Aldrig oplevet magen. Bedste event ever.
  Ja Anne Marie er vild med de ideer hun har. Hun kan bare det der.
  Jeg er ved at endevende haven. Er så klar på forår nu.

  God søndag
  Charlotte
  p.s
  der er et billede af dig på min blog :)))

  Like

 2. Glimrende ideer, tak. Af en eller anden grund faldt jeg straks for sylteglassene. Måske er det den overraskende brug af noget, man kender fra andre situationer… jeg skal ikke kunne sige det, men sådan nogen skal jeg have lavet.
  Kh Lisbeth

  Like

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: