Endelig færdig med soveværelset

Den sidste Ikea-skrue er skruet i, og vi kan endelig sige, vi er færdige med soveværelset.

Det har taget uforholdsmæssigt lang tid, men pyt. Nu er det gjort.  Jeg glæder mig allerede til at vågne i et rigtig pænt soveværelse i morgen.

God lørdag aften.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

10 kommentarer til “Endelig færdig med soveværelset”

  1. Det ser så fint ud! Jeg kan rigtigt godt lide den kølige, blå farve. Jeg synes altså ikke det har taget lang tid! (Men jeg har selvfølgelig heller ikke skulle sove i rodet). Når jeg sammenligner med vores projekter, har I altså været lynhurtige!
    Kh Nana

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.