Lidt hurtig pynt til døren

I går blev der gjort rent til den store guldmedalje. Der blev også bagt kager, og det vender jeg tilbage til på et senere tidspunkt. Til allersidst gik jeg forbi vores hoveddør, og jeg så, at der manglede noget.

Den obligatoriske krans. En dør som vores, skal have en krans.

Der var ikke meget tid at gøre godt med, men en fem minutters tur ud gav materialer, mariebær, buksbom, efeu og kastanjer, og man behøver altså ikke binde noget hele vejen omkring en krans, hvis man ikke har mere end et kvarter. En lille dusk deko i bunden kan sagtens gøre det.

Mariebær, buksbom og efeu er bundet på, og kastanjerne sidder fast med stykker af elefanttråd, der er stukket i kastanjen i den ene ende og i kransen på den anden. Til sidst en sløjfe og ophæng i brunt bånd, og nu er der smukt efterår på døren.

Udenfor skal den nok holde sig pæn længe.

Og hvad skulle al den roden og regeren så til for? Jo, Husbonden hamselv har rund fødselsdag i dag, og selvom vi først fejrer det senere på måneden, kommer der også folk forbi i løbet af dagen i dag for at sige tillykke. De skulle jo helst ikke gå herfra med alt for mange hundehår på tøjet, så derfor en ekstra støvsugning. Og de skulle da heller ikke stå ved en bar dør og ringe på, vel?

God mandag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

8 kommentarer til “Lidt hurtig pynt til døren”

 1. Kære Per og Karen!

  Jeg så jo i går, at Per har fødselsdag i dag, så derfor står han først. I dag røbes det, at det ligefrem er rund fødselsdag!!! “LYKKE TIL” med det hele og alle jeres planer ønsker jeg for jer og jeres gode, fine hunde.

  Kærlig hilsen Eva

  Virusfri. http://www.avg.com

  Den man. 30. sep. 2019 kl. 10.18 skrev Dalsgaard i Skivholme :

  > Karen Engell Dalsgaard posted: “I går blev der gjort rent til den store > guldmedalje. Der blev også bagt kager, og det vender jeg tilbage til på et > senere tidspunkt. Til allersidst gik jeg forbi vores hoveddør, og jeg så, > at der manglede noget. Den obligatoriske krans. En dør som ” >

  Like

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: