Så godt går det med hundene

Lige nu kan jeg høre en dyb snorken nede fra køkkenet. Det er Rosie, der endelig kan få lidt søndagsro, efter vores vilde faren omkring med støvsuger og mopper her i formiddags. Maggie ligger i sin egen kurv ved siden af. Hun snorker ikke, men grynter lidt i søvne i ny og næ. Fred.

Og fred er netop det, vi har fået i huset med de to. Det betyder ikke, at Maggie ikke er en vild krabat og en lille skrubbert af og til. Hun er jo kun et halvt år, så der er liv i huset.

Men der er fred, og der er glæde. De to har det så godt sammen – og de er begge to de sødeste kræ, man kan tænke sig. Kærlige og nemme.

De er med inde i stuen om aftenen, hvor de har hver sit tæppe ved siden af sofaen. Maggie vil nu helst ligge i den lille, gamle sofa, som jeg også elsker at nedsmelte i hjørnet af.

De hjælper med at rydde af efter maden – meget velopdragne…

Maggie er rigtig god til at lære alle de svære ting, en jagthund skal kunne. Rosie kan det hele allerede. Hun er dog begyndt at slippe en smule af sin forsigtige velopdragenhed og give os et lille hundekys en gang i mellem.

Sikke en forskel sammenlignet med samme tid sidste år. Hvor er det dejligt.

God søndag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

6 kommentarer til “Så godt går det med hundene”

 1. Hvor må det være hyggeligt når i er færdig og kan slappe af med de to søde hunde.
  Dejligt at Rosie er god til at lære Maggi og passer på hende. De ser søde ud begge to.

  Like

 2. Det er så dejligt, at I har fået ro på hundefronten! Det var synd, at I skulle igennem den lange, svære oplevelse med Fie, men tingene går jo desværre ikke altid så nemt. Jeg har jo mødt Rosie og Maggie, og jeg ved at din beskrivelse er rigtig: De er bare så søde og kærlige 🙂 Giv dem begge et nus bag øret fra mig,
  kh Nana

  Like

 3. Dejligt at høre at alt ånder fred og idyl hos jer. Støvsugning og rengøring er ikke det bedste hunde ved, ej heller deres mennesker 🙂
  Kh Lisbeth

  Like

Der er lukket for kommentarer.