En spændende Sankt Hans

Det blev Sankt Hans uden bål hos os. Alligevel var vi nogen, der syntes, det var en rigtig spændende aften med eminent underholdning.

Høet blev nemlig presset på græsmarkerne. TV-køkken for køer.Tidligere på ugen var græsset blevet klippet (så man igen kan gå på marken – yesss!) og vendt et par gange. Nu var det tørt nok, og det blev revet sammen i lange bræmmer,

som presseren slugte og spyttede ud som runde, indpakkede høballer. Ret smart…

De lange bræmmer af græs syntes Maggie var noget af det mest spændende, hun har oplevet i sit 14 uger lange liv. Gode at bore sig ned i…

og gode at dukke op fra som et lille lyn – med græs i hele hovedet.

Så både hunde og køer fik masser af underholdning på den konto, og os? Tja – vi tager da bare til bål næste år. Hvis der ikke skal presses hø, altså…

God midsommermandag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

6 kommentarer til “En spændende Sankt Hans”

  1. En Sankt Hans fuld af action 🙂 Vi glemte nærmest at det var Sankt Hans aften i går, for vi havde så travlt med at passe blomsterproduktionen, så vi gemmer også bålet til næste år 🙂 Vores hø ligger klar til at blive til høballer. Det er den lokale bondemand der står for det. Vi får slået græsset, og hans køer får hø. Alle er glade.
    Kh Nana

    Like

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: