Mød Maggie

Så blev det endelig tid. Den her lille prut er flyttet ind hos os nu og er lynhurtigt blevet integreret i husholdningen.

Maggie hedder hun.

8 uger gammel, stadig med det blå skær i øjnene – bare yndig og sådan en glad lille hvalp. Hun blev glad for sin nye pap-bedstemor i det øjeblik, hun satte sine små poter på gulvet.

Rosie er til gengæld lidt mere moderat begejstret. Hun vil faktisk helst have husbonden for sig selv. Far er nu engang det bedste i verden, synes hun og kigger tilbedende på ham – var der nogen, der sagde hundeøjne?

En ældre dame som Rosie bliver da også træt af sådan en lille hvalps høje aktivitetsniveau. Hun må ind og sove i stuen nogle gange i løbet af dagen. Stuen er hvalpefrit område. Der må man kun komme, hvis man ikke tisser på gulvet.

Rosie har taget tålmodigt imod Maggie. Hun passer på hende, deler sin kurv med hende, lader hende sove i pote og skælder ud, når det er nødvendigt. Det er det, når Maggie vil lege vildt og bider hende i kæberne. Man leger ikke vildt med sin bedstemor, siger hun. Respekt for alderdommen. Grrrrr…. Det virker. (Det må jeg prøve på arbejdet.)

De er rørende enige om, at man skal være på stikkerne, når der bliver hældt hundemad op.

Det er sjovt at se, hvordan Maggie efteraber Rosie. Sidder på samme måde, går på samme måde og stolprer af sted efter Rosie hele tiden. Rosie er en god rollemodel.

Det skal nok blive godt.

God torsdag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

21 kommentarer til “Mød Maggie”

 1. Åhhhhhhh så sød.
  Stort tillykke med Maggie og sjovt skrev med min onkel i går.
  Han skrev at vores gamle Maggi kunne været blevet 20 år.
  Så skrev jeg, hun var så sød og godmodig.
  Han skreg af grin. Det var en han…….
  Så forklarede han at på Thai er det faktisk et meget meget stærkt gude navn.
  Så det er en lille gude hund og Rosie er da så skøn en rollemodel.

  Klemmer
  Charlotte

  Like

 2. Hjertelig tillykke med den lille prut 😄 Hvor er hun yndig! Og hvor er det godt at Rosie har taget så godt imod hende og er med til at opdrage. Det er en virkelig god idé, som vi også selv gjorde brug af da vi skulle ha vores nuværende hund. Jeg er sikker på at det nok skal gå rigtig godt denne gang og at I får en god og kærlig hund ud af hende.
  Kh Vibeke

  Like

  1. Det tror vi også selv på nu, hvor vi har mødt hende 🙂 Hun er bedårende, men fræk selvfølgelig, og det er så godt med en Rosiepige til at sætte hende lidt på plads.
   Kh, Karen

   Like

   1. Det er faktisk lidt finurligt med de kælenavne vi giver vores dyr. I kalder jeres lille prut og vi kalder vores Tilde fis 😆 Hundeprutter er altid sjove 😄😄

    Like

 3. Det minder mig om, da vi fik Schippo og endnu havde Vickie vores Basenji. Den lille elskede hende, men kærligheden var knap så stor den anden vej, alligevel kunne de også ligge i samme kurv 🙂 Mon ikke Rosie skal få hende afrettet sammen med den elskede far måske og dig selvfølgelig.

  Like

  1. Nej, det er ikke ublandet glæde for en gammel hund at få en ung i huset. Men det er godt for hvalpen. Jeg satser på, at Rosie er hårdere end mig. Hun falder ikke i svime over hvalpenumrene eller de små nuttede ører 😀

   Like

 4. Åhhh så dejligt Karen, kæmpe stort TILLYKKE med Maggie, den lille charmebøf af en prut ❤ Det lyder så godt det hele:-))))))
  Nus nusse og ihh til Maggie
  Knus fra Anette

  Like

 5. Smukt lille Dyr
  Sjovt nok kaldte jeg vores nye og nu et halvt år gamle Foxie Pige Emma, lille Prut, og Navnet hænger ved hun lystre r begge navne lige godt
  Tillykke med det nye Familiemedlem
  God Dag til alle i og omkring Skivholme

  Like

 6. Stort tillykke med Maggie – hvor er hun sød. De allerbedste ønsker for fremtiden.
  Kh. Karen

  Like

 7. Åh hvor er hun charmerende… kan næsten dufte den specielle duft af hundehvalp. Held og lykke med hende.

  Like

  1. Tak Rita. Hun er så sød og lugter bestemt af hundehvalp – og lidt af tis 🙂 Denne gang skal det bare gå godt, og hun er altså også helt anderledes, end Fie var allerede dengang. Meget mere kontaktsøgende.

   Like

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: