Nyt liv i jernkurven

Hele sommeren har den store jernkurv stået tom. På grund af tørken, der gjorde det temmelig besværligt at holde liv i noget som helst. Især noget i flade beholdere. Men nu er der kommet liv i kurven igen.

I går aftes, hvor solen stod langt ovre i vest og farvede alt gyldent, puttede jeg nyt sækkelærred, ny plastic, ny jord og nye planter i kurven. Det var så dejligt at se den i god form igen.

Hvidt og gråt er så smukke farver, når de sættes sammen i flere nuancer og former. Rolige – og beroligende. Som morgendisen, lige før solen bryder rigtigt igennem.

Den store kurv står foran pavillonen helt derude, hvor haven bliver til græsmark. Når man står der og roder med trillebør, jord og planter, får man hurtigt selskab.

Om det så var mig eller synet af en fuld trillebør, der gjorde det, kom de hvide damer alle sammen op for at hilse på. Det var nok kombinationen. Et menneske med en trillebør = godbidder. Nu måtte de nøjes med det nye, friske græs, for kurven beholdt jeg inde på min side af hegnet.

God tirsdag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

8 kommentarer til “Nyt liv i jernkurven”

 1. Din kurv er flot pyntet Karen. Og de hvide damer er så søde<3 når jeg kigger på dem kan jeg næsten ikke nænne at spise dem, men på den anden side, så vil jeg også elske det, for jeg ved det har et fantastisk liv hos jer!
  Knus

  Like

  1. Virkelig mærkeligt, Anette – din kommentar er hel i den mail, der er kommet med den, men inde på WordPress står der kun det, ovenfor… jeg putter lige hele din kommentar ind her:

   Din kurv er flot pyntet Karen. Og de hvide damer er så søde<3 når jeg kigger på dem kan jeg næsten ikke nænne at spise dem, men på den anden side, så vil jeg også elske det, for jeg ved det har et fantastisk liv hos jer!
   Knus

   Mærkeligt, ikke?
   Knus, Karen

   Like

   1. Og jeg forstår ikke helt hvad du skriver Karen;-) For jeg ser der står det samme i den besked som er udgivet, og det du har kopieret og sat ind under……

    Like

 2. Så flot kurven er, og det er da noget skønnere med lidt smuk pynt deri, end at den står tom.
  De hvide damer er da bare helt vildt skønne 😉 og kan da godt forstå de lige skal følge med i hvad der sker på den anden side hihi.
  Rigtig dejlig dag til dig kære Karen

  Knus Lone

  Like

  1. Heldigvis er den også ret flot, når den er tom. For den er ikke god til at holde på vandet, og derfor var det plantemord at plante i den her i sommer 🙂
   Også en rigtig dejlig solskinsdag til dig, søde Lone.

   Like

 3. Det må da være skønt med sådan en flok “piger” der viser interesse for dit arbejde. Jernkurven er bare så flot og anvendelig og du har pyntet den op så smukt. Det er meget stilfuldt. kram herfra

  Like

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: