Store rejer i Buffalo Sauce

Fik du lavet en portion af den rivstærke Buffalo Sauce? Og står resterne stadig i køleskabet? Så skulle du prøve at lave Buffalo rejer.

Stærke, men ikke for stærke. Lige tilpas og friske med den sprøde salatbund. En rigtig god forret eller frokostret – afhængigt af, hvor mange rejer, du laver til hver.

Man skal bruge:
Salat med friske grønne sager til bunden
4-5 store rejer til hver
Lidt smør til stegning
og Buffalo Sauce.

Tø rejerne op, fjern skallen og rens dem ved at skære et snit ind i ryggen på dem og fjerne den sorte streng. Steg dem på en godt varm pande i smør et minut på hver side.

Hæld et par spiseskefulde Buffalo Sauce over rejerne og steg videre i et halvt minuts tid på hver side.

Anret rejerne på salatbunden – og pas på, du ikke får hældt stegesmørret med over til salaten. For det er meget, meget stærkt. Rivstærkt, og laver du dem til gæster, bliver det alt, alt for dyrt i kold hvidvin…

De smager godt med en klat guacamole til.

Guacamole har jeg ikke en opskrift på. Jeg laver det altid lidt på slump. Denne gang var der 2 avocadoer, 2 fed hvidløg, saft fra 1 lime, 1 tsk sambal oelek og 2 spsk cremefraiche. Og et drys salt. Bare blend det hele sammen og smag til – rent galt går det aldrig.

God Pinsesøndag, hvor solen stråler i al sin glans. Mere om den slags i morgen.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.