Amerikansk morgenmad – på et helt særligt sted

Morgenmad er nok det måltid, amerikanerne er allerbedst til.  Og allerhelst morgenmad på en gammeldags diner. Skinke, bacon, æg, hash browns – i overkommelige mængder eller som kæmpeportioner. Mad nok til en sulten cowboy, der ikke har fået mad i en uge, og som først bliver fodret igen i næste uge.

På vores tur var det tit, vi sprang morgenmaden i vognen over, kørte et par timer lige ud ad en lang, lige vej

og fandt et spændende sted at få morgenmad undervejs. Billedet er fra en strækning af Route 66 i Arizona. Langt ude i  ørkenen.

30 miles længere ude af den lange lige vej i Arizona kom vi til det sjoveste sted, jeg nogensinde har spist.

Og sig så ikke, amerikanerne ikke har humor. Det her var humor, når den er sortest og bedst.

The Roadkill Cafe i Seligman.

Under mottoet You kill it, we grill it serverede de alle de klassiske morgenmadsretter. Bare med lidt andre navne. Alt på spisekortet havde navne efter diverse overkørte dyr – roadkill. Det var 100% gennemført.

Jeg fik Creamed Quail – Mast Vagtel, der dog heldigvis bestod af en engelsk muffin med skinke, ost og æg.

Hvis du skulle få lyst til en omgang Creamed Quail en af dagene, kommer der i morgen en opskrift på Engelske Muffins, de pandebagte morgenbrød med den der helt specielle konsistens, som smager så godt.

Rigtig god fredag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

2 kommentarer til “Amerikansk morgenmad – på et helt særligt sted”

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: