Julehygge i drivhuset

Sådan cirka en måned efter jeg egentlig havde planer om det, er der endelig blevet ryddet op, fejet, smidt ud og pyntet op i drivhuset.

Men bedre sent end aldrig. Den slags kræver jo, at man er hjemme, når det er lyst, og det har der ikke været meget af. Det gør måske ikke så meget, når man har været til alt muligt andet sjovt i weekenderne, men alligevel har det naget. For vi kommer jo forbi drivhuset på vejen ud og ind mange gange om dagen. Og så er det da rart at have noget pænt at se på.

Den lille engel sover igen – det gør hun faktisk hele tiden. I hvert fald, når vi ser hende. Måske har hun travlt med engleagtige ting, når det er os, som sover?

Den rustne fugl, der fløj hertil fra Mariager i foråret – fra Blomsten og Krukken – står mellem solcellegrenene. Det er ikke meget lys, vi ser i dem for tiden. Det er simpelthen ikke lyst nok til, at batterierne bliver ladet op.

På plantetrappen spiller en anden lille engel violin.

Det er nu så hyggeligt med de engle, der daler ned fra skjul, vandrer op og ned ad salmens tonestige og synger med fryd derom.

Rigtig god fredag før jul.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

5 kommentarer til “Julehygge i drivhuset”

   1. Så er kun et tilbage:
    At ønske jer en velsignet Jul og et godt og lykkebringende Nytår
    Æ Hansi o æ Kuon

    Like

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: