Samling på de mange værtindegaver

Mens jeg var på ferie sluttede stafetten om værtindegaver. Jeg fik aldrig lavet en samlet liste over de 12 – meget forskellige – ideer til gaver, og det vil jeg råde bod på nu som en god afrunding på projektet.

Så behøver jeg – og du – kun at slå op et sted, når vi tænker ‘hvor var det nu, det var, jeg så…’.

Noget med noget i

Kurv med hjemmelavet konfekt

Værtindegave fra hønsene

En blomst til værtinden

Kassevis af blomster til værtinden

Hjemmelavet krydderolie og kryddersalt

Syrensaft fra Vadekærgård

Minder – en fotobog

Pyntekugler fra haven

Hjemmelavet bodyscrub med kokos og citrus

Alt godt fra haven

Strikkede klude til værtinden

Snip, snap, snude – nu er historien ude. Om der kommer mere af den slags? Det må tiden vise…

God fredag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

2 kommentarer til “Samling på de mange værtindegaver”

Der er lukket for kommentarer.