Værtindegaver: Syrensaft fra Nana

Dagens indlæg om værtindegaver er skrevet af Nana med bloggen Mit Landliv. Nana har lavet syrensaft… det skulle man nok prøve engang?

Foto: Nana Hecquet

Syrensaft – det lyder så poetisk, og hvis saften smager bare nogenlunde, som syrener dufter, må den være helt vidunderlig.

Duften af syrener er ubeskriveligt dejlig. Da vi besøgte syrenhaven i Heides Planteskole i vores miniferie, fandt jeg dog ud af, at syrener slet ikke dufter ens. Ligesom de har forskellige farver og blomster, varierer duften også.

Men de dufter nu alle sammen umiskendeligt syrenagtigt, og det er bare en af de skønneste dufte, man møder i forsommeren.

God fredag.


Stafetten er et samarbejde mellem bloggene Mit Landliv, Aargang 73,  Fifty Fabulous og mig. 12 fredage, 12 indlæg og 12 ideer til værtindegaver – skrevet efter tur af en af os fire.

De tidligere indlæg finder du her:

Kassevis af blomster til værtinden

En blomst til værtinden
Værtindegave fra hønsene

Kurv med hjemmelavet konfekt

Noget med noget i

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

2 kommentarer til “Værtindegaver: Syrensaft fra Nana”

 1. Den planteskole må jeg besøge! Og det skal nok være når syrenerne blomstrer 🙂
  Syrensaften smager faktisk ikke som syrenerne dufter, men sådan let og blomsteragtigt. Smagen er ikke så kraftig som hyldeblomstens, så jeg bruger lidt mindre citron for at den ikke skal overdøve. Men, ja, jeg synes du skal prøve syrensaften næste år. (Det er faktisk et lidt fjollet tidspunkt jeg skriver om den på … men det var jo først min tur i dag :-))
  God weekend til jer, søde Karen!
  Kh Nana

  Like

  1. Den planteskole skal du besøge. Det er en oplevelse. I kan jo kombinere med en lille ferie på Mors, som vi gjorde – det var helt og aldeles vidunderligt med sådan et par dage.
   Også god weekend til jer – både to- og firbenede.
   Kh, Karen

   Like

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: