Ugens blog i Hendes Verden

Ugebladet Hendes Verden blev født som ‘Flittige Hænder’ i 1937. I tresserne skiftede det navn til det dengang mere moderne klingende ‘Hendes Verden’.

I år er vi nået til 2017 (hvordan det så end er gået til), og bladet må nærme sig sin 80 års fødselsdag. 80 år og et blad om ugen. 80 års dansk historie om kvindeliv på godt og ondt. Et kig i de gamle arkiver kunne være rigtig spændende.

I går trådte vores hund ind i historien. Jeps – Christie er i Hendes Verden. På side 98. Med snuden anbragt i ‘jeg vil så gerne have’-position.


Det skyldes, at Dalsgaard i Skivholme er Ugens Blog i Hendes Verden i den her uge. Og søde og smukke Christie har det jo med at stjæle billedet. Det gør ikke spor. Men mon ikke jeg har lov til at være lidt stolt også?

Det er jo mig, der har bagt kagen, stegt stegen og lavet pizzaen. Ikke helt uvæsentligt i den store sammenhæng.

Tak til Kimmie, Hendes Verdens madredaktør, for at have fået øje på Dalsgaard i Skivholme – og også en tak fra Christie, der altid er glad for at være med, og som tager den overdådige beundring med ophøjet ro. Kan det mon blive forsiden næste gang, skulle jeg hilse og spørge fra hende?

Rigtig god tirsdag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

26 kommentarer til “Ugens blog i Hendes Verden”

 1. Åhhh så fedt. Hjerteligt tillykke og sikke et skønt billede af den herlige vovse. Du har virkelig fortjent den artikel. Blir nok nødt til at købe det blad for en gangs skyld ;0)
  Rigtig dejlig solskinsdag til dig

  Knus Lone

  Like

  1. Tak, søde Lone 🙂 Jeg synes, der er så godt, at de tog billedet af Christie med. Der er nok nogen, der vil synes, at sådan en hundesnude ikke må komme så tæt på menneskeføde – men det må de nu selv om 🙂
   Knus, Karen

   Like

 2. Ej hvor mega flot. Jeg anede slet ikke de havde sådan noget i bladet. Nu læser jeg heller ikke blade…. så nok derfor.
  Det er så godt gået. Kan godt forstå du er stolt. Det er da stort. Nu bliver der nok run på bloggen 🙂

  God aften
  Charlotte

  Like

  1. Jeg læser heller ikke mange blade – Isabellas læser jeg, og af og til køber jeg et af de andre. Men jeg elsker nu at dykke ned i en stak blade, når jeg falder over dem ude 🙂 Vi må håbe, det giver flere besøg, men… der er jo ikke noget at klikke på, så jeg tror det ikke.
   Knus, Karen

   Like

 3. Stort tillykke. Hvor er det dejligt. Mon ikke der er nogen af Hendes Verdens læsere der vil følge med på din blog fremover. Du er en sand mester i spændende og flot mad.

  Kærlig hilsen Anette

  Like

  1. Tak, Anette 🙂 Jeg håber, der er nogen, der kigger forbi, men det er jo svært at se, når der ikke er et link at klikke på. Jeg har hørt fra andre, at det ikke giver særligt meget, men nu får vi se.
   Kærlig hilsen, Karen

   Like

 4. Helt klart ja til forsiden af Hendes Verden med Christie næste gang😊
  Det ville helt klart sælge ekstra mange Hendes Verden😊
  Stort tillykke også til Christie’s Mor ,for en rigtig god og hyggelig blok.
  Mange hilsner herfra
  Grethe

  Like

 5. Tillykke til dig og Christie. Min mor holdt i mange år Hendes verden men hvorfor hun skiftede over til Hjemmet ved jeg faktisk ikke.

  Like

  1. Måske var hun træt af navneskiftet 🙂 Jeg kan faktisk godt lide navnet Flittige Hænder – der er jo meget håndarbejde i bladet og gør det selv ting, så det passer fint til. Det var bare ikke så trendy med håndarbejde i tresserne…

   Like

 6. Dejligt at se din blog der – og pudsigt, at det er Christie der løber med opmærksomheden. Dyr kan alligevel noget blomster ikke helt kan 🙂
  God og skøn forårsdag til dig.

  Like

  1. Det kan de – men kombinationen af blomster og dyr er nu ikke så ringe 🙂 Det var jo din tur i Hendes Verden for et par uger siden – lidt sjovt er det nu. Også rigtig god solskinsdag til dig.

   Like

 7. Ej hvor fedt Karen, jo vel har du lov at være mega stolt. Alt andet ville altså være underligt. Tillykke og tillykke igen og igen:-)))
  Knus med ønsket om en god dag

  Like

 8. Flot og helt sikkert velfortjent. Nu bliver det spændende hvor mange der drøner ind på din blog for at se mere. Ønsker dig en herlig dag.

  Like

Der er lukket for kommentarer.