Skovhaven gav hul i hovedet

Skovhaven, som vi begyndte at arbejde på sidste år, ligger mellem vejen og skrænten op til marken. Skrænten er høj og stejl og dækket af træer. Store træer, små træer, gamle træer og nye selvsåede træer.

Det blev der gjort noget ved i weekenden. Bondemanden greb først buskrydderen og derefter motorsaven.

De nederste meter blev ryddet, så man kan se den smukke, vilde efeu, der dækker store dele af skrænten.

Mens vi nu var ved det, var der lige en gren på det store træ ud mod vejen, der skulle væk. Ved alle uheldige sammentræf på én gang, endte den med at ramme mig i hovedet – med den tykke ende.

18 sting og påbud om at holde mig i ro, indtil stingene er fjernet i næste uge. Ok – det kunne være gået meget værre, og det gjorde det ikke. Men – lige i dag har jeg ikke noget problem med at holde mig i ro og holde hovedet helt stille. Helt, helt stille.

God mandag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

23 kommentarer til “Skovhaven gav hul i hovedet”

 1. Hej Karen

  Uha, sikken noget, Uheldigt ja, men det kan gå meget værre.
  Lisbeth gjorde lige reklame for sikkerhedshjeme så derfor havnede jeg her:)

  God bedring

  Like

 2. Åh nej dog…. Pokkers uheldigt, det er bestemt ikke ufarligt at færdes i haven! Rigtig god bedring til dig, hold dig nu bare helt i ro… 😉

  Like

 3. Kære Karen, ja nogle gange kommer man utilsigtet galt afsted, godt at det ikke gik værre og godt at du havde din bondemand ved din side. Er sikkker på at han har det næsten lige så skidt som dig, men også kun næsten, nu må han til kødgryderne og varte dig op, god bedring 😊. Lean kom også galt afsted hernede, utilsigtet, han faldt og ramte en trappe på kanten, så han hverken kunne gå eller stå. Han har det lidt bedre nu efter at have holdt sig i ro i en uge, men han kan ikke køre ret langt af gangen, hvad der er upraktisk når der nu er 3000 km hjem. Jeg kan heldigvis godt køre, men han vil helst selv, MÆND 😬😘. Rigtig god bedring til dig 😘, kh Margit

  Like

  1. Åh, stakkels Lean. Både ondt i benet – og det kan virkelig gøre meget ondt med sådan en skarpt slag, og det kan gøre det længe – men også ondt i sin mandighed. Hils og ønsk god bedring. Jeg har det meget bedre i dag efter de 48 timer er gået, som skulle gå, før jeg måtte vaske blodet ud af håret. Som et nyt menneske 🙂 Kh, Karen

   Like

 4. Rigtig god bedring, Karen! Jeg kan ikke lade være med at tænke på, hvor godt det var, at du var i gode hænder og havde et forstandigt menneske til at tage sig af dig. Ikke alle er lige gode til at bevare roen og overblikket, når der pludselig er brug for, at der skal handles hurtigt.

  Like

 5. vi sender lige en trøstekrammer og en Pose Commotional for diagnosen er vel commotio cerebri
  rigtig god bedring kære Karen

  Like

 6. Nej hvor surt – det kan godt være at du var heldig – for der kan ske ting og sager når man har hænderne oppe af lommen. God bedring ønskes herfra. 😊

  Like

 7. Rigtig god bedring med hovedet…uha ikke godt men det kunne jo være gået helt galt.

  Like

 8. Øv da det var uheldigt, jeg kan godt forstå, at du ikke har problemer med at forholde dig helt roligt. Så er vi to, men dit gør nok mere ondt.
  God bedring
  Kh Lisbeth

  Like

  1. Tak. Ja, det skete på et splitsekund… Og det blødte helt vildt. Men med den søde læges strapudemaj skal det nok blive fint igen. Det tager nok længere tid for håret at vokse tilbage 😫

   Like

   1. skidt pyt med Håret,bare Kraniemuffen ikke har taget varigt skade,og at håret mangler et sted er jo så kun en charme mere

    Like

 9. Ej, men søde Karen, hvor voldsomt! Det må have gjort alvorligt ondt, og du må da have været bange for hvor galt det egentlig var gået indtil nogen havde set på det. 18 sting. Jamen, av! Men godt det ikke gik værre!!
  God bedringsknus fra Nana

  Like

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: