Besøg af Anettes Flora

I går fik vi besøg af Anette fra Anettes Flora. Vi  har længe snakket om at finde et godt tidspunkt til et besøg, og i går lykkedes det. Vejret var perfekt til havebesøg og solbærkage i flimmerskyggen under de store træer.

Anette havde plukket og bundet den smukkeste havebuket, og den skal I altså se.

Billede1

Skønnere farver i en finere sammensætning skal man lede længe efter.

Som det hedder på godt jysk: Anette ka’ bare det gylle… Man mærker tydeligt, at det er en blomsterelskende, farvestrålende, professionel blomsterbinder, der har været på spil.

Billede2

Buketten var nostalgisk omkranset af store rabarberblade. Rabarberblade, der siger sommerferie og især sommerferie på landet. De havde opgivet ånden her til morgen, men resten af buketten er så strålende som i går.

Billede3

Tak for besøget, Anette, og tak for buketten. Nu kommer den til at holde i mange, mange år her oppe i ‘skyen’.

Hov! siger du nok nu – blomster kan være gode nok, men var der ikke nogen, der sagde solbærkage? Hvad for en solbærkage? Det er en variation af Kagen for den Travle Husmor, og opskriften kan I finde lige her.

Billede1

God torsdag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

5 kommentarer til “Besøg af Anettes Flora”

 1. Hej Karen!
  Også 1000 tak til dig for at vise jeres utroligt skønne sted, og den lækre kage som nu er bogmærket-for den er lige tilpas for mig at bage, og ikke mindst spise:-P Det var simpelthen så skønt at sidde under træerne, og nyde jeres betagende udsigt.
  Jeg har udvalgt billeder til min version af oplevelsen hos jer, så snart kommer der et indlæg:-)
  Hilsner Anette

  Like

 2. Og den kage er bare super nem og lækker både med solbær og andre frugter. Smuk buket.

  Like

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: