Lynvisit hos Anettes Flora

Op ad motorvejen til Randers og til højre. Så til højre igen – og én gang til. Så er man hjemme hos Anette, Anettes Flora, hvor hun også har sin hyggelige lille butik med nyt og gammelt i skøn forening. Jeg fulgtes med Anette op til Mors, hvor vi besøgte Tante Grøn, og der blev lige tid til et lynkig.

Anette har den skønneste forhave.

Billede23

Bag lågen gemmer der sig en hjemmelavet stensti, der snor sig gennem et væld af blomstrende stauder. Rigtig engelsk cottage stil.

Billede24

I butikken, der er prydet med et stort, flot hjerte (Anette er blomsterbinder, og hun kan bare det der…)

Billede22

fik jeg øje på den fineste jernkurv.

Billede26

Det er en lokal smed, der laver dem. Hele dagen lå det i baghovedet, at den ville være rigtig flot foran pavillonen. Der står den nu, og det er kram, der vil holde i årevis, pyntet med årstidens pynt eller bare tom i sig selv.

Billede2

Egentlig havde jeg tænkt mig, at den skulle fyldes med gule petunia. Men… så var der udsalg i Billigblomst (kører forbi to gange om dagen til og fra arbejde – en fristelse uden lige), og der havde de ingen gule petunia. Til gengæld havde de gule margueritter, og de er også kønne.

Udsalg – jeg sagde det jo: en fristelse uden lige…

Billede1

I weekenden skal der plantes – og så må det være slut med at købe ting og sager, for ellers får Bondemanden kun rugbrødsmadder til aftensmad resten af måneden.

God fredag.

Save

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

7 kommentarer til “Lynvisit hos Anettes Flora”

 1. Hyggeligt med besøg i Anette fine have. Kan godt forstå du ikke kunne glemme den jernkurv, den passer så fint foran pavilionen.
  Jeg synes nu det må være dejligt med den der billigblomst, du kan altid få billigere blomster der, tænk lige på hvor meget du sparer 🙂 🙂 🙂 Mon ikke der er lidt i fryseren, så bondemanden ikke kun skal have rugbrød resten af måneden, hvis bilen skulle finde på at køre derind igen, sådan helt af sig selv 🙂

  Rigtig god weekend.
  Kærlig hilsen Anette

  Like

  1. Jeg har i hvert fald lige fundet en lille kalveroastbeef til i aften 😉 Ja, det er skønt med Billigblomst, og nu hvor de også sælger gode og billige grøntsager – og byens bedste jordbær – er man jo nærmest nødt til at handle der tit, ikke?
   Rigtig god weekend til dig og dine også, Anette.
   Kærlig hilsen, Karen

   Like

 2. Hej Karen!
  Og jeg ved næsten ikke hvad jeg skal sige, andet end tusinde tak for at linke til min blog- med så skønne billeder, jeg bliver utrolig glad, endnu engang tak:-))) Og så flot du har pyntet kurven, ikke et øje kan se du havde tænkt på gule petunia!
  At køre forbi billig-blomst 2 gange om dagen,også med tilbud) er næsten for meget af det gode for blomsterelskende sjæle, og sikke alt det velvære der står der i bagagerummet! Rigtig god fornøjelse med planteriet, og god weekend.
  kærlig hilsen Anette

  Like

  1. Hej Anette,
   Selv tak 🙂 Det var jo en fornøjelse at se din dejlige have, og jeg er helt vild med alt det hjemmegjorte. Din sti og din havelåge mmm. Nu må I også snart komme ned til os og klappe næste års aftensmad 🙂
   Kh, Karen

   Like

 3. Ups ja sådan kan det går, vi bruger for mange penge, men det var fine ting, du fik fat i. Det er flot med gule marguritter i kurven, så ingen grund til at fortryde det køb 🙂
  Kh Lisbeth

  Like

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: