En påskekrans til døren

En krans til døren skal der til. Alle højtider fortjener en krans, ikke kun julen. På vores hoveddør har Bondemanden sat en krog op, så jeg har noget at hænge årets forskellige kranse på. Nu, hvor der kun er knap tre uger til påske, breder påskepynten sig både ude og inde, og det er blevet tid til en påskekrans.

Billede2

En krans, der kan sige pænt velkommen til gæster og til os selv, når vi kommer hjem.

Kransen er ganske enkel i år. En grenkrans, kun pyntet med en blonde, vagtelæg og en enkelt fjer. En fjer, jeg har fundet på marken en gang og gemt, fordi den var så køn.

Billede1

Af og til finder vi fjer på marken. Fjer fra fasaner, fjer fra musvåger og fra duer. De fineste fjer, jeg har fundet endnu, er de plettede fjer fra spætten og de blå fra skovskaden. De bliver gemt allesammen, for man ved jo aldrig, hvornår det kan være passende at sætte en fjer i hatten – eller bare få en lille fjer på.

God tirsdag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

6 kommentarer til “En påskekrans til døren”

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: