Kyllingeruller i kaperssovs

Lækkert, nemt og ikke alt for dyrt: Kyllingebryst, flækket, fyldt og rullet – tilberedt i en lækker, blød og fyldig kaperssovs. Mad med masser af smag.

Billede9

Man skal bruge:
1 kyllingebryst pr. person
1 skive skinke pr. person
1-2 løg
2,5 dl hønseboullion
2-3 spsk kapers
Et skvæt fløde – ca. 1/2 dl
Lidt Maizena til at jævne med og
lidt smør til bruning.

Hak løget. Flæk kyllingebrystet næsten helt igennem og fold det ud. Bank det med hånden, så det bliver fladt.

Billede8

Læg en skive skinke ovenpå, kværn lidt peber ud over det og drys med lidt af de hakkede løg. Rul kyllingebrystet sammen og snør det med bomuldssnor.

Brun rullerne i smør i en gryde sammen med resten af løget. Tilsæt bouillon og kapers og lad det koge i et kvarters tid. Tag kyllingerullerne op og hold dem varme. Hæld lidt fløde (efter smag og kaloriebudget) i sovsen, lad det koge godt igennem og jævn med Maizena.

Fjern snorene og skær kyllingerullerne i skiver.

Vi spiste frisk båndpasta til. Kartofler – især ovnstegte kartofler – er også gode til – næsten bedre, men knap så hurtige at lave. Og tomatsalat – bare til at give tallerkenen lidt farve. For smag er nu ikke det, der er mest af i tomaterne for tiden.

God torsdag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

2 kommentarer til “Kyllingeruller i kaperssovs”

  1. Uhmm Ser dejlig let ud,, Den må jeg prøve når jeg kommer hjem fra FYN … Ja der er vitterlig kvinder som ikke bliver mere end 49 år.. Det var en hurtig bidende bryst canser …

    Like

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: