Grønne fødder

Hvad kan der dog være sket her?

Billede4

Har Christie været ude og gøre sine hoser grønne? Eller har hun jokket i spinaten?

Det er meget enklere end det. Hun har hjulpet med at slå græs. Dygtig hund.

Billede5

Der er så mange ting, man får hjælp til, når man har hund. Vi henter post. Vi reder seng. Vi laver mad. Vi slår græs. Vi fejer køkkengulvet, går tur, spiser æbler i hegnet og hygger i sofaen. Alt med lige stor glæde, spænding og begejstring. Der er en hel del ting, det tager lidt længere tid at gøre, når man sådan får ‘hjælp’. Men hjælpen er nu påskønnet alligevel. Vi knuselsker vores lille makker – og hun er uhyre stolt af sin indsats.

God søndag 🙂

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

6 kommentarer til “Grønne fødder”

  1. Christie er altså noget helt særligt – også i mine øjne.
    Men der er heldigt, at I ikke har en håndskubber, og at den ikke forlanger at gå foran dig – det gjorde Jens Peter, 3 år – man har ikke ret megen kraft i armene til at skubbe, når man går 3/4 meter bagved og skal passe på ikke at jokke på førstestyrmanden i 1. gear.

    Like

    1. Det er en af de skønneste egenskaber hos hunde – umiddelbarhed og livsglæde. Vi har jo også en kat – han er ligeså glad – men viser det med en diskret udstrakt pote og en rumlende spinden 🙂

      Like

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: