Endelig lidt regn i Skivholme

Endelig er der kommet lidt regn. Alting hang slapt ned i den trykkende varme, og det så ud som om, det ville regne alle andre steder end i Skivholme. Men nu er der regnvand i fuglebadet. 10 mm er der kommet. Ikke det store, men det hjælper på tørken.

Billede4

Her til morgen hænger dråberne tæt i det fine løv på de høje bronzefennikel.

Billede1

På violfrøstjernernes kniplingsblade.

Billede3

Og på roserne.

Billede2

Mandag morgen efter en weekend med fuldt hus – heriblandt mennesker på under en meter (familiens yngste er kun halvandet) – er huset meget stille. Hunden sover de udmattedes søvn. En sagte snorken stiger op fra hundekurven. Mange timer med småbørns højlydte frydehvin trætter en gammel hund.

Jeg rydder op. Og vasker sengetøj. Mon der kommer mere regn? Skal man hænge vasketøjet ud og håbe på det bedste? Og er det bedste tørt vasketøj eller mere regn til græsmarken? Det er den slags eksistentielle spørgsmål, jeg slås med i dag. Et problemniveau, der er til at overkomme.

God dryppende  mandag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

5 kommentarer til “Endelig lidt regn i Skivholme”

  1. Smukke billeder! Her har det regnet det meste af dagen, og selv for en solelsker som mig har det været godt. Haven ser sund og glad ud nu 🙂

    Like

  2. Vifik to gange Aqua Naturale i dag. kl 7 i morgesog så igen vedmiddagstid hvor det regnede godt og vel i 2½timer med kraftig Regn men hvad et ha rgivet i mm aner jeg ikke regnvandsmåleren i Kolonihaveneri er gået i molestrer skildt ad udu ødelaggelå .godt medlidt vådt fr oven for så er regnvandsbeholderen fyldt lidt op igen

    Like

Der er lukket for kommentarer.