Uvejr over Skivholme

Kvart over fem hørtes den første rumlen i det fjerne. Der var stadig en halv time, til vækkeuret skulle ringe, men det der lidt sære og rødlige lys derude viste, at uvejret var på vej, og det var ikke lige sådan at sove fra. Kvart i seks havde himlen antaget en noget truende kulør.

Billede1

Billede2

Det var vist om at komme ud med hunden i en fart, inden det brød løs. For det gjorde det. En halv time senere for lynene omkring os, tordenen brølede og smældede, men der sad vi allesammen trygt inde igen.

Regnen kom væltende og forvandlede vores lille, snoede vej til en rivende flod.

Billede3

I går sagde da ellers i radioen, at det kun ville blive uvejr i Horsens og Silkeborg kommune. Gad vide, om vejret da slet ikke kender til kommunegrænser?

I går tog jeg nogle billeder af højbedene udenfor B&B’en, for sjældent har de stået så flot.

Billede4

Nu er alt ét søle. Det begynder at lyne igen nu, så jeg slukker computeren og går ind og holder pote med hunden. Hun kan nemlig ikke lide torden. Det kan jeg faktisk heller ikke. Lad os håbe, det snart klarer op og bliver varmt og tørt igen til weekenden.

God fredag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

3 kommentarer til “Uvejr over Skivholme”

  1. Vi fik heldigvis ikke noget nævneværdig nedbør.et par mmblevdet vist til ug bulderberg holdt sig helt væk såatter et bevis på at har man været fuld af løgn som barn skal man være meteorologe som voksen 😎

    Like

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: