Små butterdejssløjfer med to slags ost

Lidt nippemad til en velkomstdrink: Små butterdejssløjfer med fyld af flødeost og parmesan, drysset med sesamfrø. Sprøde og lækre.

Man skal bruge:
1 plade frossen butterdej
2 spsk revet parmesan/grana
Lidt flødeost – Philadelphia eller lignende
Æg til at pensle med
Sesamfrø til drys

Rul pladen ud. Smør den med flødeost og drys med fintrevet parmesan. Fold den ene langside ind til lidt over midten, og den anden til lidt over den første. Rul lidt igen, så de hænger godt sammen.

Billede3

Skær strimler på ca. 1,5 cm.

Billede4

Sno strimlerne en omgang, så de ligner sløjfer.

Billede5

Og læg dem på en bageplade, smør dem med æg og drys med sesamfrø. Bag dem i et kvarters tid på 200.

Så er der nips.

God fredag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

10 kommentarer til “Små butterdejssløjfer med to slags ost”

 1. Hvor ser de lækre ud – dine små nips 🙂 De må prøves, når det bliver påske, de må glæde enhver, der bliver budt på dem.
  Og i øvrigt – fantastisk foderslot 🙂
  Jette

  Like

 2. Fantasien bliver sat i sving – både med nippemad og kattenavne. Min bror navngav deres første kat “Katja”. Den dag, de flyttede til Sverige, gik min fem-årige nevø rundt om hele grunden med katten i favnen og fortalte den, at dér boede de, og den skulle sig inden for grunden. Det var en rigtig Kat-ja!, så det gjorde den!
  God weekend, også til panteren!

  Like

 3. ja det er så skægt at de der Væsner med søm Vanterne ofte skifter Køn i løbet af deres Liv,og de gør det uden medvirken af dyre Speciallæger 😎
  Go´Fredagsdag til Folk og Fæ på Dalsgaarden

  Like

 4. Tusind tak for dine skriblerier, billeder og opskrifter, Jeg nyder at følge med. Og sikke dog en skøn kat 😀 Havde som barn selv en rød en af slagsen. Hunkatten Kaj, som vi troede var en han indtil han/hun skulle have killinger….

  Like

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: