En plads i solen

Når det er koldt og klart derude, og der er rim på græsset, som der har været de sidste morgener, kan man ofte observere dette vejrfænomen inde på arbejdsbordet. Noget, der skinner som det pureste guld.

Billede5

Noget, der både skinner og spinder. Eller skulle man sige nogen?

Billede7

Som kigger op og værdigt anmoder om en anelse fred for de påtrængende paparazzi. Man har jo lige har fundet sig en plads i solen på en kold morgen, og så kan man vel få lov at ligge i fred? Man skal jo have sine 18 timer.

Billede8

Kan man andet end være en anelse mis-undelig?

God tirsdag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

5 kommentarer til “En plads i solen”

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: