Endnu en storm

Når det stormer så voldsomt, mærker vi, hvor små vi er. Vinden har lagt sig noget fra i går, men det blæser stadig voldsomt, og det buldrer og hyler stadig i de store træer. Der er vist ikke mange, der har sovet roligt i nat.

Da det begyndte at blive lyst, gik vi ud for at se på skaderne.

Billede5

Endnu en gang er vi sluppet let. En enkelt tagsten er faldet af, og taget er røget af foderhækken og er stadig ikke fundet. Godt, der ikke var nogen i vejen for de metalplader, da de satte af op over marken et sted. Køerne var klogeligt gået ind allerede om eftermiddagen.Billede7

Der er knækket grene og smidt omkring med tingene, men det er også det hele.

Billede6

Hos vores nabo røg taget af værkstedet og lige gennem vinduet ind i soveværelset. Andre har mistet deres tag, deres drivhuse eller/og har oversvømmelser. Vores skytsengel har nok været på overarbejde – igen. 

Jeg håber, I er kommet uskadte igennem stormen, at den lægger sig snart, og at dagens varslede snestorm fortryder og går i sig selv. Det ville være en god ide. Mon den er modtagelig for gode forslag?

Jeg læste en gang en bog, der hed: ‘Alt hvad jeg behøver at vide, har jeg lært af min kat’. Der er noget om det. Når naturen raser, og man er ganske magtesløs, er der ikke andet at gøre end det her:

Billede3

God fredag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

2 kommentarer til “Endnu en storm”

  1. Det var godt, I kom forholdsvis billigt over stormen. Denne gang slap jeg med skrækken – men for pokker, hvor er det bidende koldt på grund af slud og hidsig vind i dag. Jeg måtte ud og udbedre indpakningen af min Gunnera; den havde jeg pakket forsvarligt ind i en presenning og lagt store sten og træstykker fra sidste storm på – det er dog ikke let at gøre noget forsvarligt til sådan en gang blæsevejr med sus i Marens bovsebien.
    God rolig weekend!

    Like

    1. Godt, du slap med skrækken. Sidste gang var nok hos dig, syntes jeg. Lørdag var fin – men i dag blæser det en pelikan igen. Jeg opgiver snart at få mine julepotter og udendørs dekorationer ud fra den gamle vognport, hvor de har stået i læ siden onsdag. Men… så længe der er håb, er der liv 😉

      Like

Der er lukket for kommentarer.