Maggie er med hvalpe!

En uge før vi mistede Rosie, var Maggie på date med en herlig, ung og meget dygtig hanhund. Tack hedder han. Det har båret frugt. Denne gang er Maggie med hvalpe.

Vi er lige kommet hjem fra scanning, og så vidt dyrlægen kan se, er der fem bittesmå hvalpe i gang med at vokse sig større. Èn centimeter lange er de lige nu.

Scanningsbillede. Den stiplede linje viser længden på hvalpene lige nu.

Så tror du, der er nogen, der er glade?

Maggie skal ikke være alene. Hun har altid haft Rosie, som nu ikke er der mere, men det var lidt svært at forestille sig at gå ud og købe en ny hund. Hvordan ville det gå med integrationen? Nu kommer det til at gå helt af sig selv. Maggie får sine hvalpe, vi beholder en af dem, og til den tid er det Maggie, der er ‘den store’. Så har vi to hunde igen. Gradvis integration – naturligt generationsskifte.

Det bliver så hyggeligt med alle de småkræ. Også selvom huset i nogle uger kommer til at lugte noget af zoologisk have…

Maggie er dødtræt efter al den virak med dyrlægebesøg, scanning og – oh, majestætsfornærmelse – en barberet mave. Hun ved jo ikke lige, hvad det er, der foregår. Sådan en tur til dyrlægen udmatter mere end en hel dags jagt. Nu skal hun bare sove her i eftermiddag, og de bittesmå hvalpe skal vokse og vokse, til de bliver født den 10. eller 11. maj.

Det bliver så godt – og vi er så glade.

Rigtig god tirsdag i ‘den stille uge’, som ugen før påskedagene også kaldes.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

18 kommentarer til “Maggie er med hvalpe!”

 1. hjertelig tillykke med den ventende Familieforøgelse
  bliver spændende hvor mange af hvert køn der kommer

  Like

 2. Stort tilltykke til jer alle tre! Jeg har i den sidste tid tænkt på og ville også have spurgt, om der slet ikke var tale om at få en ny hund, sådan at Rosie ikke skulle være alene. Jeg fik det bare aldrig gjort. Det var der så tænkt på, og som du skriver – på den gode og naturlige måde. Hvor er det godt!
  God graviditet til Maggie og god ventetid til jer.
  Hilsen Bodil.

  Like

 3. Wauuu …… Så skøn en påske hilsen I deler os med – med små hvalpe i udsigt😍
  Bliver spændende at følge Maggie.
  God Påske med masser af hygge og glæde.
  KH Kirsten

  Like

 4. Tillykke! 🥳🐾♥️
  Maggie vil være så god som ‘den store’. Hun har jo haft det bedste forbillede i Rosie. Det er nogle heldige hvalpe, der ser dagens lys om lidt🤗

  Like

 5. Åh altså….! Hvor herligt! STORT TILLYKKE – det bliver da til stor glæde i hele huset.❤️ Og fem hvalpe er da til at overkomme. Er det ikke Kleine Münsterlænder I har?
  Sidst “vi” havde hvalpe kom der 10 små Gordon Settere ud af det. De lever et lystigt liv både her i Danmark og udlandet. Held og lykke med det hele.🍀🍀🍀🍀🍀

  Like

  1. Sikke en pragtfuld nyhed. Kæmpe stort tillykke 🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰❤️
   Det bliver så spændende at se “De Fem” 🥰🥰🥰

   Like

  2. Nårh – 10 små settere – det er mange! Dejligt, I fandt gode hjem til dem allesammen. Vi har lige haft en forespørgsel fra Norge, så måske vi også bliver ‘eksportører’ 🙂 Det er springer spaniels, vi har, og de ligner meget Kleine Münsterlændere. De er bare lidt mindre.

   Like

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: