Septemberhimmel

I dag, den sidste dag i august, er himlen septemberblå, skyerne er septemberhvide, luften er kølig i skyggen og lun i solen. Så bliver vejret ikke dejligere.

I går aftes blev græsmarken brakpudset. Hundene er helt pjattede med at fjolle rundt i det klippede græs, og jeg nyder at gå ture ud med dem og mærke kølig luft på ryggen og varm sol i ansigtet. Godt med ‘kaffepauser’, når man arbejder hjemme…

De må bare godt tage en lur bagefter. Jeg må arbejde videre, men det hyggeligt at kigge over på dem i kurven.

Maj og september. De to måneder har meget til fælles. Klar luft, blå himmel og luft, man kan ånde og føle sig forfrisket med hvert åndedrag. Maj er væk for i år, september er fra i morgen, og det er altså også en dejlig, dejlig måned. Nu skal der plukkes hyben, og der skal snart plantes. Både blomster, buske og løg.

September betyder husbondens fødselsdag og sikkert også den sædvanlige tur til Flensburg. September betyder nok også den snart traditionelle septembertur til Mors. Og masser af lejligheder til at synge ‘Septembers himmel er så blå’.

September, velkommen!

God onsdag – den sidste officielle sommerdag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

4 kommentarer til “Septemberhimmel”

 1. Hej Karen.

  Stor kompliment til de billeder, du fik taget i går af en utrolig flot blå septemberhimmel.

  Lad os håbe på en god september måned med masser af sol og blå himmel og gode muligheder for at arbejde i haven.
  God tur til både Mors og Flensburg.
  Hilsen Bodil.

  Like

 2. September er en fantastisk måned, når man er haveglad 😃 og du har helt ret i at man kan sammenligne maj og September, de kan lidt det samme.
  Med venlig hilsen
  Lene Jensen Bedstemorshave

  Like

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: