Begivenhedsløst

Den blege februarsol, der meget snart er den blege martssol, er afslørende. Når man er hjemme en lørdag formiddag i solskin, viser det sig, at der er hundehår mange andre steder end på hundene.

Og et kig omkring viser, at Spiderman vist har været på besøg. Hvem skulle ellers være skyld i spindelvævene i vinduernes hjørner? Derfor blev det en formiddag med støvsuger og sæbevand – og radio.

Jeg tror ikke, jeg nogensinde før har været sådan en radiojunkie. Nyhederne er dårlige, og man kan ikke ændre noget ved at lytte til dem. Alligevel vil jeg gerne følge med i den seneste udvikling, og jeg skælder ud over slapheden fra EU. Så luk dog den gasledning og SWIFT! Men imens kan man da få gjort rent krogene.

Nu stråler stuen, og Rosie og jeg har været en god tur rundt om græsmarken og ned i engen for at se på bækken, der stadig bruser.

I eftermiddag vil jeg plante hornvioler i krukker. Det er det dejligste vejr til det, og jeg købte et par kasser fulde i Billigblomst i går. De tåler sagtens de få frostgrader, der er om natten.

Begivenhedsløst, ikke? Jo, og gudskelov for det. Der er lidt for begivenhedsrigt ude i verden, og jeg kan slet ikke få nok af begivenhedsløst. Blomster, solskin, ro og så absolut, ganske og fuldstændigt begivenhedsløst.

God lørdag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

4 kommentarer til “Begivenhedsløst”

  1. Du er nødt til det, Lisbeth. Som jeg sagde, da jeg satte vasketøj over i dag: Der bliver ikke fred i verden af, at vi går med snavset tøj. Snart kommer der en måde, vi kan hjælpe. Der er allerede i går nogle, der er ved at starte indsamling af tøj, tæpper og den slags til Ukraine. Vi skal bare holde øje med, hvor opsamlingsstederne bliver. Jeg kan desværre ikke skyde ret godt, så jeg må hjælpe på anden måde.
   Kh, Karen

   Like

 1. Solen er skøn idag! Som jeg har berettet om på bloggen idag, er jeg blevet ramt af corona, og glæder mig over at have en have, at nyde eftermiddagskaffen i 💓. Skønt, med lidt forårsvibes.

  – A

  Like

  1. Det er virkelig helt forårsagtigt. Så skønt. Fuglene pipper, bækken bruser -helt vidunderligt. Håber, du snart er ovre coronaen – det er jo næsten usædvanligt ikke at have haft det efterhånden – så du med god samvittighed kan nyde de to symptomfri dage, hvor man ikke må gå nogen steder 🙂

   Like

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: