Vinterpynt i drivhuset

Vinteroprydning i drivhuset. Ud med visne planter og andet skrammel, der lige så stille er kommet snigende. Og ud med julepynten. Men… uden pynt er drivhuset bare kedeligt, og derfor var jeg ekstra glad for at få den skønneste, forsinkede fødselsdagsgave i weekenden.

En stor, rund hatteæske, der blandt andet indeholdt de to smukke metalhjerter – et stort og et lille.

De to fik plads i drivhuset med det samme. Jeg glæder mig til at se dem omgivet af dipladenia til sommer. Drivhusets sommerpragt…

Der går nu en rum tid, før det igen er dipladenia-sæson, så mens vi venter, har jeg bundet de sidste rester af julens dadelgren på stativet og pyntet med efeuranker.

Den irrede farve passer så fint til den lille lanterne og pyntekuglen.

Nu er jeg godt tilfreds med den del af drivhuset. Der roder stadig lidt i den anden ende, men det skal nok blive bedre, når alting får lov at komme ud igen, og der skal forårspyntes.

På bordet holder Fru Krukke stadig øje med løgplanterne fra statussalget den 4. januar. Hun har vist sig at være en god babysitter.

Jeg tror, jeg vil dreje hende lidt, så hun også kan se den fine vinter-bagvæg. Der er jo noget med, at man ikke må udnytte sin au pair for meget, ikke?

God torsdag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

4 kommentarer til “Vinterpynt i drivhuset”

  1. det er dælme dutme godt Hatten af for al den Energi du lægger for dagen
    det er en fryd for øjet, tak for skønne billeder

    Like

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: