Sne i april

Det sner. Markerne er dækket af sne og luften er fuld af hvirvlende snefnug- en hvid verden. Det ville have været rigtig dejligt i december – men i april?

Helt unormalt er det ikke. Jeg har også oplevet sne den 1. maj. Det er en del år siden, men det sker – uanset, hvor ubehageligt det er. For det er det.

Et eller andet sted i reolen tror jeg, jeg kan finde Rosamund Pilchers ‘Snow in April’. Den foregår i Skotland, hvor der også kan komme sne i april. Skotland og Danmark ligger på samme breddegrad, og vi deler tit og ofte vejr. Men ligesom i Skotland kan vi nok regne med, at sneen hurtigt vil være væk igen. I hvert fald i april.

Så man kan håbe, det snart er overstået, holde sig inde og bage et eller andet. Måske tænde op i brændeovnen for hyggens skyld. For det planlagte havearbejde er vist udskudt.

God snefyldt søndag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

2 kommentarer til “Sne i april”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.