Ferie mellem julistauder og roser

Vi holder ferie. Ferie med tid. Ferie med udflugter. Ferie med hundene og ferie i haven. Ferie i pavillonen om aftenen med hunde på skødet. Ferie mellem julistauder og roser.

Roserne har et ualmindeligt godt år. De er vist glade for, at det ikke er så varmt. Herover er det Schneewitchen, og herunder The Pilgrim.

Svirrefluer og humlebier danser omkring blomsterne – ikke mindst omkring de hvide kongelys og margueritterne.

Fuglene synger stadig, og her er en velsignet fred.

Vi har ikke nået så mange projekter som planlagt. Det gør ikke noget. Af og til må vi også bare holde fri og nyde, at vi bor et af de skønneste steder i Østjylland.

Vi har været på flere, gode udflugter – det vil jeg fortælle lidt mere om i morgen – måske er der lidt inspiration at hente? Automobilmuseet i Gjern, en tur til Bønnelykke Strand, Moesgaard (som jeg har fortalt om) og en tur i Tivoli Friheden, så husbonden også kunne nyde den skønne blomsterfestival, der varer juli ud.

Næste uge tager vi en tur i Den Gamle By – det er seks år siden, vi var der sidst, og der sker noget hele tiden derinde – der er en hel bydel, vi ikke har set endnu…

I dag skal hækken klippes. Der er mange, mange meter, men bliver vi ikke færdige i dag, gør vi det nok i morgen. Vi er midt i ferien, og selvom dagene glider i en stille strøm, er der stadig halvanden uge tilbage – måske når vi en masse – måske ikke.

God lørdag – midt i ferien…

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

2 kommentarer til “Ferie mellem julistauder og roser”

 1. Den bedste ferieuge er den midterste (hvis man altså har tre uger).
  I har vel nok været gode til at komme ud og se noget, selv om I har den fedeste udsigt fra haven.
  Vi har også talt om Den Gamle By, men venter nok, til turiststrømmen har lagt sig. Vi har jo ferie helt tiden og kan vælge den helt rigtige onsdag i begyndelsen af september, hvis det er det, vi har lyst til.
  Fortsat god ferie.
  Kh Lisbeth

  Like

  1. September er nok bedre, men der er halv pris i juli pga coronatilskuddet 😊
   Der er jo rigtig meget at se i Østjylland, så det er med at komme afsted, og de der små ture giver masser af tid til også bare at være hjemme 😊
   Kh, Karen

   Like

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: