Et lille poetisk øjeblik

Morgenfreden, hvor der er stille i Skivholme, og hvor solen begynder at bryde gennem morgentågen er et lille poetisk øjeblik.

Landskabet dukker ud af disen og får farverne igen.

De farver, der bliver mere og mere efterårsagtige.

De første blade er begyndt at skifte farve, og det er ikke længere rigtig lyst, når vi står op.

Men smukt, det er det. Og det var bare lige det, jeg ville dele med dig og resten af verden her i dag. For det er søndag, der skal gøres rent, vi skal til fødselsdag og og og. Men det lille, stille poetiske øjeblik bliver hængende og giver glæde og ro resten af dagen.

God søndag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

4 kommentarer til “Et lille poetisk øjeblik”

 1. Ja, det er da ren poesi, du viser. Åh, så skønne billeder det er! Her bryggede mosekonen i morges, og her var også så smukt. Jeg elsker september når solen skinner. Der er ikke noget som en blå septemberhimmel.
  Jeg håber I har haft en god dag med både rengøring og fødselsdag 🙂
  Kh Nana

  Like

 2. Tak for en dejlig morgentur, der er nu noget over september,med alle spindelvævene der glimter i solen god søndag. Jeg vil holde fri

  søn. d. 22. sep. 2019 09.56 skrev Dalsgaard i Skivholme :

  > Karen Engell Dalsgaard posted: “Morgenfreden, hvor der er stille i > Skivholme, og hvor solen begynder at bryde gennem morgentågen er et lille > poetisk øjeblik. Landskabet dukker ud af disen og får farverne igen. De > farver, der bliver mere og mere efterårsagtige. De fø” >

  Like

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: